Just to let you know,we have...

Sunday, August 2, 2009

" You've never felt pain until you've felt love."

haish~~
"danish...danish...hoi penat la mcm ni....asyik tgk wonder pet jer...abg nak tgk berita ni...plzzz plzzz plzzz..."
"wonder pet...wonder pet, taknak biter..."
sambil dia konker penuh remote aku...
dalam hati aku ckp...hey...nasib ko little bro aku...kalau tak dah lame aku sekeh2 ko...

hmmm...this my little bro...so far...3 tahun la umur dia...ohhh damn...terlebih manjer pulak budak sekor ni...
satu umah kena ikut ckp dia...kalau tak...dia akan melalak sampai ke malam la....ni yang aku tak leh terime skit....

dah tu kaki konker tv...kalau tak tgk wonder pet...mesti tgk F1....argghhh stress la gini...nasib aku ada tenet...

he's name---> Mohd Luqman Danish....macam Nora Danish la kot..hahaha....Luqman Mak aku beri..Danish bpk aku beri....paling bongsu ar....then...plg manjer sgt..

but still...he's my bro...someday....somehow...aku kena jaga dia gak...sabor jer la...dia ni kuat pau aku gak la...asal ke stesen minyak jer...sepuluh rgt melayang...
buat beli keta mainan dia yang dia pgl "ngongngong"....
dia satu jer yang pelik....he hate ultraman...he hate wrestling and any violent kartoon...
he like wonder pet and sukan permotoran...penah fam aku bwk dia tgk car show dkt klang....dia melalak kuat2 sbb suruh fam aku angkat keta lotus dgn mini cooper(kalau tak salah amk aku citer la)....ape dia ingat macam keta kat pam minyak ker...sesuka jer...dia melalak2....nak jugak2..nak jugak...haiyoooo....
aku harap ko jadi the next alex young la...hmmm plus...aku jangkakan dia akan jadi plg tinggi dalam family aku la....sbb berat dia timelahir 4.3kg...aku baru 4 kg jer....
so far....
Papa aku--> 172 cm
Aku--->179 cm
Luqman Danish --->182 cm???


so here have some photo of him la....
you've never felt pain until you've felt love....maybe he's a bit annoying n cute...but i just realize..im felt in love to him....as a brotherhood....kalau aku ada rezeki aku nak bawak dia pg La De La Louvre!!






4 comments:

duchess11 is DiBaH said...

La De La Louvre tu kat mane?

plus...i rase die mmg bleh jadi driver f1...xpon pereka enjin keta terhebat!

xpon body car,ataupon maybe owning a grand prix race track!! who knows kan?

i rase agak kesian laa..
kerana rm10 tuh bleh beli toppup maxis anda...hehehe:P

zirconia said...

hoho..mmg agak cute la adik ko nie..hehe..xsgka kaki conquer yek die nie wlupn kck..abes la nnt kakak2 die kne buli..huhu

BaLQisRiZa said...

haahahaha..comeyl~
sabo la eyh..adk...
aku pon kdg2 terpaksa sabor byk2 gak ngn adk ni..
seb bek adk sndri..kalu adik org, aku tibaii je...

AzRy SyaFiQah said...

luqman! lama x jmpe..
raya ko blk x weh?
nnti cujan kawen?ko balik

rindu kat sedara2

Related Posts with Thumbnails